• Hem
Chonchaba har nu öppet som vanligt. Välkomna alla nya och gamla kunder

Oljemassage, thaimassage, örtmassage eller fotmassage


Oljemassagen är motsatsen till thaimassagen för man får en behaglig och mjuk massage som dämpar stressen för att åter kunna fokusera på det väsentliga i livet, men den thailändska massagen kan även den ge en rogivande kropp där man utövar tryckpunktsmasssage utefter kroppens energilinjer och detta ger även fokus i sinnet.

Om man, önskar så kan man få både olje- och thaimassagen kombinerad och kan varmt rekommenderas för dig som kanske vill prova thaimassage men ändå få en avslappnad oljemasssage behandling.

Har du en trött, öm kropp kanske stel i ryggen eller fötterna värkar, tveka inte att komma in och få en konsultation om vilken behandling av våra olika massage behandlingar som kan ge ny energi och liv i kroppen.

Läs gärna mer om massage behandlingar i menyn Behandlingar

loading...

Välkomna in, Chonchaba wellness & bodycare.

Besök: Bokning Spårvagn
Ånäsvägen 50
Göteborg
.
Betalparkering på storkgatan eller
runt i kvarteret.

Vi finns direkt  vid  hållplatsen Ejdergatan.
Bokning: 031-212 101
eller 0760-315 273
Telefontid: 9.00 - 19.00
Spårvagn: 6, 8
Hållplats: Ejdergatan,  Göteborg


 
Öppettider:
Måndag - Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lördag 10:30 - 16:00

 
Välkommen in för en avslappnade thailändsk behandling, vi har vaxning för män och kvinnor, solarium, thaimassage, oljemassage, fotmassage, örtmassage och aroma massage i göteborg.
Som  många  andra thaimassge  studios  utövar vi den klassiska thailändska massagen som är nedtecknade av Shivago Komarpaj och är grundaren av thailändsk massage eller Nuad Boraen och medicin och har sitt ursprung i för över 2500 år sedan ifrån buddistiska skrifter  han var även läkare åt Buddhas Sangha (gemenskap av munkar och nunnor). Som  grundaren har undervisat och lärt så gör vi detta endast seriöst.


Uppdaterad sida
Försäljningssidan är uppdaterad med nyheter som ni kan köpa inne hos oss, till sidan.

Alla behandlingar utförs seriöst, gäller massage som vaxning.

Kvalitets produkter från ledande leverantörer.

Vi använder produkter av bra men också av hög kvalitet för att få bästa resultatet som vi är nöjda med och hoppas att du kan känna skillnaden.
Vi ser oss omkring på marknaden hela tiden för att hitta just de produkter som vi kan känna oss nöjda med för att du skall få det bästa efter ett besök hos oss.

Kom in och prova oss!

Seriösa behandlingar av massage och vaxning

Blommande hibiscus i en seriös thaimassage studio i göteborg, prova även solarium, fotmassage, vaxning, oljemassage eller aromamassage i göteborg.

Vi utövar genuin thailändsk massage i klassik anda och med respekt för seriösa behandlingar. Enligt tradition så utförs inga andra tjänster än de professionella thailändska massage behandlingar som finns här på vår hemsida.
 

Tillbehör till thaimassage, drop in, solarium, oljemassage allt i Göteborg.
Vi tar kort som Mastercard, Visa, maestro, JCB, American express, Visa Electron.
Vi tar kort som Mastercard, Visa, maestro, JCB, American express, Visa Electron.
 




Vid användning av ePassi behöver legitimation kunna uppvisas.